Veel gestelde vragen

 

 


1. Wie is Kamperen in Holland?
Kamperen in Holland fungeert, middels een website, als intermediair tussen consument en aanbieder.

2. Wie kan er adverteren op Kamperen in Holland?
Zowel bedrijven als particulieren kunnen adverteren op Kamperen in Holland. Zoek u een bepaalde caravan, tent, vouwwagen of camping dan volstaat in veel gevallen de gratis advertentie.

3. Ik heb vragen over een specifieke advertentie, waar kan ik terecht?
Voor vragen over de inhoud van een bepaalde advertentie dient u contact op te nemen met de adverteerder. Voor technische vragen of vragen of de adverteermogelijkheden op www.kampereninholland.nl kunt u een email sturen naar info@kampereninholland.nl.

4. Ik heb een klant over de inhoud van een advertentie
Indien u denkt dat een advertentie op www.kampereninholland.nl in strijd is met de regels, stuurt u dan een email één van onze mederwerkers zal de advertentie bekijken en beoordelen en indien noodzakelijk aanvullende maatregelen nemen.

5. Wat kost het adverteren op Kamperen in Holland
Wij bieden 3 soorten advertenties aan. De meest eenvoudige advertentie is gratis, de standaard advertentie kost 15 euro per 6 maanden en de premium advertentie kost 30 euro per jaar. Indien u wilt adverteren met een banner op Kamperen in Holland kunt u hiervoor een offerte opvragen.

6. Kan ik telefonisch vragen stellen?
Kamperen in Holland heeft geen telefonische helpdesk. Alle vragen kunnen per email worden gesteld. Uw vraag wordt uiteraard zo spoedig mogelijk beantwoord. Wij streven naar beantwoording (op werkdagen) binnen 24 uur.

7. Hoe kan ik mijn advertentie betalen?
U kunt u advertentie direct activeren door online met Paypal te betalen. Zakelijke adverteerders kunnen ook eventueel per bank betalen, zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw advertentie geaktiveerd.

8. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat moet ik doen?
U kunt uw vraag per email sturen naar Kamperen in Holland